Моля, изчакайте!

Извършва се проверка за наличност.

Уважаеми Клиенти,

Предвид натовареността на куриерите, в периода от 22.11.2019г. до 31.12.2019г. са възможни забавяния в доставките на пратките, т.е. срокът от 24 часа за доставка (считано от момента, в който сме предали пратката към куриер) може да бъде увеличен до 72 часа. 
Куриерска фирма "Speedy" ще генерира към Вас съобщение, съдържащо линк, който води до функцията Смарт Контрол. Там ще бъде отразявана информация за точната дата на доставка за всяка пратка. В допълнение към Смарт Контрол - в деня на доставката на същия линк ще има информация и от Предикт (съдържа точен времеви интервал от 60 мин. +/- 30мин., в който куриер ще посети адреса за доставка).

С уважение,
Екипът на mymall.bg


I. Доставка

Цената на доставката е 3.99лв. Тази стойност е фиксирана. Не се начисляват допълнителни такси в зависимост от теглото на пратката, нейния обем или в случаи на доставки до отдалечени райони.
Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). Услуга "Фиксиран час на доставка" не се предлага.

II. Срок на доставка

Доставка се извършва в период между 6 и 14 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 21 работни дни. Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии). Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. София, ул. "Индустриална" 11 - получател mymall. От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - отбележете +359 879 203 707. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание.
За повече информация ни пишете на e-mail адрес - sales@mymall.bg или ни позвъните на телефони +359 879 203 707 и +359 885 000 199 (същият ще остане активен до нормализиране на работата на централата и свързаният с нея национален номер - 0700 900 40).