Моля, изчакайте!

Извършва се проверка за наличност.


I. Доставка

Цената на доставката е 3.99лв. Тази стойност е фиксирана. Не се начисляват допълнителни такси в зависимост от теглото на пратката, нейния обем, в случаи на доставки до отдалечени райони или митнически такси. 
Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). Услуга "Фиксиран час на доставка" не се предлага.

II. Срок на доставка

Прогнозируемият срок за доствака на продукти от Обединеното кралство е между 10 и 20 работни дни, а за продукти на склад - 2 работни дни. В случай, че поръчката е смесена и съдържа продукти от UK и такива на склад в България, то за срок на доставка се приема периодът от 10 до 20 работни дни. 

 

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии). Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" 84 - получател Mymall. От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - отбележете +359 879 203 707. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. Mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание.
За повече информация ни пишете на e-mail адрес - sales@mymall.bg или ни позвъните на телефони +359 879 203 707 и +359 885 000 199.