Моля, изчакайте!

Извършва се проверка за наличност.

Уважаеми Клиенти,

Доставката на всички пратки, изчакващи доставка от UK, търпи забавяне. Причина за това са както поредното блокиране на всички дейности на Острова, така и възникналите усложнения, следствие от Брекзит. Пред партньорите ни има много нови изисквания и въпросителни към пратките, обработени след 01.01.2021г., а тези, които са обработени в периода 21.12 - 31.12.2020г са в утежнено състояние, тъй като документацията им съответства на изискванията от края на миналата година, а чакат обработка от митническите институции на Великобритания при вече встъпили в сила нови изисквания.

Искрено се надяваме в най-кратко време пратките да пристигнат на територията на Р. България.
Предвид големия брой запитвания и поръчки, ще Ви информираме своевременно за всяка нова информация, която получим, в писмена форма - на посочените от Вас електронни пощи.

Благодарим Ви за проявеното търпение и разбиране.

С уважение,
Екипът на Mymall.bg


I. Доставка

Цената на доставката е 3.99лв. Тази стойност е фиксирана. Не се начисляват допълнителни такси в зависимост от теглото на пратката, нейния обем или в случаи на доставки до отдалечени райони.
Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). Услуга "Фиксиран час на доставка" не се предлага.

II. Срок на доставка

Доставка се извършва в период между 1 и 4 работни дни.
 

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии). Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" 84 - получател Mymall. От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - отбележете +359 879 203 707. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. Mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание.
За повече информация ни пишете на e-mail адрес - sales@mymall.bg или ни позвъните на телефони +359 879 203 707 и +359 885 000 199.