Моля, изчакайте!

Извършва се проверка за наличност.


I. Доставка

Цената на доставката е 3.99лв. Тази стойност е фиксирана. Не се начисляват допълнителни такси в зависимост от теглото на пратката, нейния обем, в случаи на доставки до отдалечени райони или митнически такси. 
Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). Услуга "Фиксиран час на доставка" не се предлага.

Всяка пратка се изпраща с опция "Преглед". В случаите, в които след преглед получателят прецени, че не желае да приеме пратката заплаща таксата за нейното връщане към подател, чиято стойност зависи от тарифите на куриерската фирма.

II. Срок на доставка

Прогнозируемият срок за доствака на продукти от Обединеното кралство е между 10 и 20 работни дни, а за продукти на склад - 2 работни дни. В случай, че поръчката е смесена и съдържа продукти от UK и такива на склад в България, то за срок на доставка се приема периодът от 10 до 20 работни дни. 

 

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии). Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" 84 - получател Mymall. От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - отбележете +359 879 203 707. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. Mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание.
За повече информация ни пишете на e-mail адрес - sales@mymall.bg или ни позвъните на телефони +359 879 203 707 и +359 885 000 199.