Моля, изчакайте!

Извършва се проверка за наличност.


I. Доставка

Цената на доставката е 3.99лв. Тази стойност е фиксирана. Не се начисляват допълнителни такси в зависимост от теглото на пратката, нейния обем или в случаи на доставки до отдалечени райони.
Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). Услуга "Фиксиран час на доставка" не се предлага.

II. Срок на доставка

Доставка се извършва в период между 6 и 14 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 21 работни дни. Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии). Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" 84 (Плира), склад 9 - получател Mymall. От куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - отбележете +359 879 203 707. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. Mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за уточнение на Вашето желание.
За повече информация ни пишете на e-mail адрес - sales@mymall.bg или ни позвъните на телефони +359 879 203 707 и +359 885 000 199 (същите ще остане активни до нормализиране на работата на централата и свързаният с нея национален номер - 0700 900 40).