Моля, изчакайте!

Извършва се проверка за наличност.

Кои са най-често използваните авточасти втора употреба?

Автомобилната индустрия и производството на части за нея включва производство на автомобили, производство на каросерии, превозни средства и производство на автомобилни части.

Кои са най-често използваните употребявани авточасти?

Автомобилната индустрия и нейните части могат да бъдат разделени на производство на автомобили, производство на автомобилни части и производство на каросерии. Тайван е доминиран от "производство на авточасти", което представлява около 60% от пазара. Индустрията за производство на авточасти има пълна верига за доставки, повечето от които принадлежат на малки и средни предприятия, главно на пазара на AM. Производството на авточасти в Тайван има предимствата на малка степен на диверсификация и гъвкаво производство. Продава основно части за следпродажбена поддръжка. Има дълбока международна конкурентоспособност и потенциал да навлезе във веригата за доставки на международни автомобилни производители.

Производството на авточасти в Тайван е известно с малкото си количество и разнообразие, като например употребявани авточасти, гуми, светлини, брони, ковани отливки, капаци и др. В момента, с изключение на няколко системи за управление на двигателя (EMS), електрически непрекъснато променливи Трансмисия (ECVT) Освен това тайванските производители имат доставчици от компоненти нагоре по веригата, функционални модули в средата на веригата, интегрирани системи надолу по веригата, продукти и инструменти за поддръжка на автомобили и ремонт, за да завършат производството на превозни средства.

Какви са често използваните автомобилни части?

В допълнение към често използваните авточасти, ключови възли като двигателен възел, трансмисионен възел и някои свързани компоненти и части на автомобила, както и заготовки за леене и коване, също могат да бъдат наречени авточасти. Освен това тялото също е вид авточаст. В някои страни в Западна Европа суровините, които могат пряко да повлияят на развитието на автомобилната индустрия, като автомобилни ламарини и бои, обикновено се изброяват като части и компоненти.

Части на двигателя: Частите на автомобилния двигател включват главно бутала, бутални пръстени, уплътнения на главата на цилиндъра, уплътнения, клапани, горивни помпи, електронно управлявани помпи за впръскване на гориво и др.

Електрически и електронни устройства: Основните компоненти са стартери, алтернатори, запалителни свещи, устройства за управление на двигателя, електронни устройства за спирачни системи, електронни компоненти и сензори.

Осветление, инструменти и електрическо и електронно оборудване: основните компоненти са фарове, скоростомери, двигатели за чистачки, други двигатели, различни превключватели, ключалки на волана,