• Безплатна доставка над 50лв.
  • 45 дни право на връщане на покупка
  • За контакти: 0700 10 998

I. Доставка

За поръчки на стойност над 50.00лв. не се таксува доставка (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки), а за поръчки до 50.00лв се заплаща доставка 1.99лв. Таксуването на доставка не е обвързано с населеното място, до което се доставя.

II. Срок на доставка

Доставка се извършва в период между 6 и 11 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 21 работни дни. Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ (при нас този срок е удължен до 45 дни). Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. София, ул. "Абагар" 1 - Склад Rapido. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично.
За повече информация използвайте формата за контакт или се свържете с нас на телефон 0700 10 998.