• Безплатна доставка над 50лв.
  • 45 дни право на връщане на покупка
  • За контакти: 0700 10 998

I. Доставка

За поръчки на стойност над 50.00лв. не се таксува доставка (при определени промоционални кампании, доставката може да бъде безплатна за всички поръчки), а за поръчки до 50.00лв се заплаща доставка 1.99лв. Таксуването на доставка не е обвързано с населеното място, до което се доставя.

II. Срок на доставка

Доставка се извършва в период между 6 и 11 работни дни. В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен до 21 работни дни. Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ (при нас този срок е удължен до 45 дни). Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид /задължително със запазена етикеция и кутии/. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

Адрес за връщане - гр. София, ул. "Абагар" 1 - Склад Rapido. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес. mymall не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми.
За повече информация използвайте формата за контакт или се свържете с нас на телефон 0700 10 998.